top of page

Alle Producten

Cozzzie wodan + kratos 3.jpg

Bent u op zoek naar een deken, zowel comfortabel voor u als uw huisdier? Dan is de Cozzzie de perfecte keuze voor u!

snuzzzle asfet + sita.jpg

Bied uw huisdier de ultieme rust met de SnuzZzle slaapzak! Gemaakt met zorg en met hoogwaardige materialen in België, biedt deze slaapzak niet alleen comfort voor uw dier, maar ook stijl voor uw interieur.

DuzZzle Inanna + Soma resize.jpg

De DuzZzle biedt uw huisdier ultiem comfort en warmte! Gebruik hem op een tafel, vensterbank of op de bank als matje en biedt uw dier een comfortabele plek om te rusten met het DuzZzle deken.

Laat je huisdier genieten van ultiem comfort en veiligheid met de SnoozZzie - de zachte slaapzak voor huisdieren. De SnoozZzie heeft een unieke vulling aan de onderkant, waardoor de bodem mooi plat blijft en je huisdier een zacht matje heeft om op te liggen. Deze prachtige slaapzak is verkrijgbaar in verschillende kleuren en past perfect bij elk interieur. Bovendien is het onderhoud van de SnoozZzie heel eenvoudig - gewoon in de wasmachine wassen. 

Snoozzzie ma'at Donn.jpg
Irizzz Fenrir 2 resize.jpg

Dit dik kussen is ontwikkeld voor een bepaalde soort bench. Heel makkelijk om ook op reis of op verplaatsing mee te nemen, hotel, camping enz... uw huisdier heeft hiermee het comfort van thuis en wordt aangenaam rustig. 

Buduzzzle Varuna + Hebe.jpg

De BuduzZzle is een dikker dekentje speciaal ontworpen op maat voor de nieuwe soort buggy's op de markt. Zowel verkrijgbaar in de gewone als in de luxe versie.

SDALij_g.jpeg

De Valeriaan KuzZzens zijn gevuld met biologische valeriaan en perfect voor elke kat. Je kan ze in 2 maten verkrijgen. Het brengt het speelse in je kat naar boven, laat ze maar trappelen!

bottom of page